Food Festival 2018

Food Festival 2018

æble, dessert,

Vil du have opskriften på en ægte Krabbe dessert med æbler og mælkebøtte?

I går brugte vi vores lørdag eftermiddag i rigtig godt selskab: Krabbe Food  havde tændt bålet på FoodFestival2018 i et regnfuldt Århus, vi medbragte derfor solskin og likør fra det vestjyske. 
Og mens Jesper Krabbe passede både bål og køkken, gav vi smagsprøver på likør til madglade gæster. Alt i alt en rigtig godkendt eftermiddag!

• Lad æbler simre over bål i 2,5 time 
• Reducer mælkebøttelikør til en tynd sirup 
• Pisk fløde (gerne med dobbeltfedt) ganske let 
– mos æblerne og server dem med et skvæt af den reducerede mælkebøttelikør og en top fløde.

https://www.facebook.com/westjysksmag/videos/1980725478891166/

Vupti! Nu står du med vennekredsens bedste efterårsdessert. Og fik vi sagt, at mælkebøttelikøren er som skabt til?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *