Gratineret østers med Gran eddike

Gratineret østers med Gran eddike

Gratineret østers med gran eddike

Har du smagt østers?

De smager fantastisk især som gratineret. Østers kan du købe friske eller du kan fange dem flere steder i Danmark. Der er også mulighed for at deltage i østerssafari flere steder.

Når vi tilbereder østers, så bliver de gratineret i ovnen sammen med en marinade lavet på gran eddike.

Gratineret østers med gran eddike 4 pers.

  • 10-12 friske østers
  • ½ rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • 4-6 sk. bacon
  • 2 spsk. gran eddike
  • friskkværnet peber
  • parmesanost.

Tag østers ud af skallen og lad dem afdryppe. Imens brunes bacon, som er skåret 1 cm brede strimler, sammen med finhakket rødløg og hvidløg. Østers lægges nu tilbage i skallen og fyldes med baconblandingen.

Dryp graneddike henover og giv dem lidt friskkværnet peber. Sidst drysses revet parmesanost over i et tynd lag.

Sættes i ovnen i 3-4 min ved 250 gr – til osten er smeltet.

Velbekomme!

Du kan købe gran eddike her.