YOUR CART

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Indbagt lyssej med graneddike

Indbagt lyssej med graneddike

7. juni 2020 | Eddike

Vi er vilde med indbagt lyssej.
Derfor får du også muligheden for at smage. Opskriften kommer her:

Indbagt lyssej med graneddike (3 stk.)

• 300 g lyssej
• Salt, peber og timian
• 3 spsk. graneddike
• 1 rl butterdej

Lyssej deles i 3 stykker – ca. 4 cm bredde og længde som butterdej, drysses med salt, peber og timian på begge sider. Butterdejen deles i 3 og fisken lægges med skindsiden nedad. Graneddiken hældes over fisken. Butterdejen pensles med æg og lukkes sammen. Kan drysses med krydderimix.
Bages ved 180 gr i 20-25 min.

Tips: Fisken kan erstattes med forstegt kyllingefilet.

VELBEKOMME 

Du kan købe gran eddike her.

gran eddike

Flere spændende opskrifter

Kærnemælkshorn med kvædekompot

Kærnemælkshorn med kvædekompot

Kombinationen af det let syrlige kærnemælkshorn og den krydrede kvædekompot skaber en harmonisk smagsoplevelse. Hornene tilføjer en sprød tekstur, der komplimenterer den bløde konsistens af kompotten. Kærnemælkshorn med kvædekompot Ingredienser: 500 gram hvedemel 175...

Blomkålsris med solbæreddike

Blomkålsris med solbæreddike

Blomkålsris med Solbæreddike - En let og smagsfuld favorit! Forkæl dig selv med vores blomkålsris, delikat revet og forfinet med et strejf af vores solbæreddike. Den friske, syrlige smag af solbær giver et eksklusivt twist til dette lette alternativ til traditionelle...

Lynstegt spidskål med mælkebøtteeddike

Lynstegt spidskål med mælkebøtteeddike

Oplev en hurtig og lækker ret med vores opskrift på lynstegt spidskål, hvor sprødheden af spidskål bliver fremhævet af den delikate smag fra vores mælkebøtte eddike. Den lette syre og blomsteragtige aroma skaber en smagsoplevelse, der vil fortrylle dine smagsløg. En...

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtage spændende nyheder, opskrifter og meget andet direkte ind i din indboks.

Tak for at tilmelde dig vores nyhedsbrev