Selleri kompot med Mælkebøtte eddike

Selleri kompot med Mælkebøtte eddike

Selleri kompot med mælkebøtte eddike serveret med gryderet.

Vi bruger ofte knoldselleri som grøntsag til maden her i vintermånederne. Knoldsellerien er en rodfrugt, der indeholder mange vitaminer og mineraler. Smagen af selleri kan være gennemtrængende, men i denne opskrift bliver smagen mild og rund.

Selleri kompot med mælkebøtte eddike

  • Knoldselleri
  • 1 spsk. smør
  • 2-3 dl mælk
  • Mælkebøtte eddike
  • Friskkværnet peber

Skræl sellerien og skær ud i stave á 2×2 cm. Stavene brunes i smør ved middelvarme, herefter tilsættes mælk, friskkværnet peber og mælkebøtte eddike. Koges møre i ca. 45 min ved svag varme.

Nu blendes det hele og smages evt. til med salt. Selleri kompotten er klar til servering.

Velbekomme!

Du kan købe mælkebøtte eddike her