PINTRIP

Velkommen til Westjysk Smag

Vi vil gerne byde velkommen til Autocamperer som er medlem af Pintrip. Som gæst hos Westjysk Smag får du mulighed for at bestille følgende lige til døren:

  • 2 tarteletter serveret med 3 forskellige likører
  • 2 foccacia serveret med rabarbersaft.

Vi har fået de sødeste kommentarer med på vejen. Læs med her:

WestJysk Smag side 162. Hyggeligt sted fik en skøn fortælling om deres produkter. Flinke værter og så fik vi de bedste tarteletter og Likør.

Kirsten Christensen 17/5-21

Så er vi kommet til Westjysk Smag side 162, her er dejligt og man kan bestille tarteletter med likører til. Det smagte herligt.

John P. Olling 13/5-21

Godt vi ikke skal køre nogen steder i aften ❤️😂🤩besøg hos Westjysk Smag ApS er GULD😊søde mennesker – skønne hunde- og sikke nogle fantastiske tarteletter 😊og smagsprøver på stedets likører med smag af naturen, marhalm- gran mmm🤩vi kommer tilbage🤩❤️glæder os til at vågne med hanegal i morgen tidlig🐔

Maria Mark Andersen 7/5-21

Tusind tak til Westjysk Smag for jeres helt igennem engagement. Tak for fortællingen om jeres produkter, smagsprøver, rundvisning og god aftensmad👌Vi vil sende vores anbefalinger til nær og fjern. Ønsker jer alt det bedste😊

Pia Dahl Pedersen 8/5-21

Vi vil gerne anbefale westjysk smag (s.162). Det var en hyggelig oplevelse . Vi fik lækker tarteletter til aftensmad med smagsprøver af deres likør. Dejlig sted !!

Johanna Leat Rosendahl 2/5-21