eddike
Forkæl maden med eddike fra Westjysk Smag
Hos Westjysk Smag brygger vi eddike på de råvarer vi har omkring gården, på marken og i haven. Vi bruger mælkebøtter, æbler, jordbær, brændenælde og gran, og alt er naturligvis usprøjtet. Når smagen er trukket ud af råvarerne, hældes restproduktet ud til vores æbletræer og langs hækken som gødning.
Eddike fermentere med eddikemor
Sidste skud på stammen er eddike til madlavning. Til eddiken bruger vi likør som har gæret et år, med naturlig gær fra gårdens gamle Guldborg æbletræ og sukker.
Efter et år tilsætter vi så en hjemmeproduceret eddikemor. Denne sammensætning lagres på egefade i yderligere 18 måneder inden eddiken er færdigmodnet.
Eddiken har mange anvendelsesmuligheder – f. eks til salater, rodfrugter og kød samt fiskeretter. Du kan finde opskrifter på vores hjemmeside.
Kom indenfor i vores univers
Du er altid velkommen på gården. Vi har rundvisning i både haven og bryggeriet. Du kan smage på naturen i vores Tastelab, eller nyde en af vores Tapas & Likør aftener, i godt selskab med venner og familie.