Vil du have opskriften på en ægte Krabbe dessert med æbler og mælkebøtte?
I går brugte vi vores lørdag eftermiddag i rigtig godt selskab: Krabbe Food havde tændt bålet på FoodFestival2018 i et regnfuldt Århus, vi medbragte derfor solskin og likør fra det vestjyske.
Og mens Jesper Krabbe passede både bål og køkken, gav vi smagsprøver på likør til madglade gæster. Alt i alt en rigtig godkendt eftermiddag!
• Lad æbler simre over bål i 2,5 time
• Reducer mælkebøttelikør til en tynd sirup
• Pisk fløde (gerne med dobbeltfedt) ganske let
– mos æblerne og server dem med et skvæt af den reducerede mælkebøttelikør og en top fløde.
https://www.facebook.com/westjysksmag/videos/1980725478891166/
Vupti! Nu står du med vennekredsens bedste efterårsdessert. Og fik vi sagt, at mælkebøttelikøren er som skabt til?
Du kan købe mælkebøtte likør her.