YOUR CART

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Rødkål med Gran eddike

Rødkål med Gran eddike

5. januar 2021 | Eddike

Er du også typen der synes at den færdiglavede rødkål kan være en kedelig fornemmelse?

Så er her hjælp at hente. Vi har lavet vores egen opskrift på rødkål, hvor vi bruger vore graneddike til at understøtte den gode smag.

Rødkål med Gran eddike (3-4 pers.)

  • 25 g smør
  • ¼ rødkål fintsnittet
  • ½ rødløg fintsnittet
  • ½ dl gran eddike
  • 1 stang kanel
  • 1/8 tsk. kommen
  • 1 dl ribs saft
  • 1 tsk. honning
  • 1 æble, skåret i tern
  • Salt og peber

Sauter rødkål og rødløg i smør i et par minutter under omrøring, til det er lunt og falder sammen. Tilsæt graneddike, kanel, kommen og ribsgele og lad rødkålen simre i 30 min. Kom æblet i og smag til med honning, salt og peber.

Velbekomme.

Hvis du mangler gran eddiken, kan den købes her.

Rødkål med gran eddike

Flere spændende opskrifter

Salat med rabarber eddike

Salat med rabarber eddike

Vores nye Rabarber Eddike er en frisk og syrlig smagsoplevelse, perfekt til sommerens retter. Fremstillet af lokalt dyrkede rabarber uden tilsætningsstoffer, tilbyder denne eddike en naturlig sødme, der løfter både salater, marinader, desserter og cocktails. Ideel for...

Kærnemælkshorn med kvædekompot

Kærnemælkshorn med kvædekompot

Kombinationen af det let syrlige kærnemælkshorn og den krydrede kvædekompot skaber en harmonisk smagsoplevelse. Hornene tilføjer en sprød tekstur, der komplimenterer den bløde konsistens af kompotten. Kærnemælkshorn med kvædekompot Ingredienser: 500 gram hvedemel 175...

Blomkålsris med solbæreddike

Blomkålsris med solbæreddike

Blomkålsris med Solbæreddike - En let og smagsfuld favorit! Forkæl dig selv med vores blomkålsris, delikat revet og forfinet med et strejf af vores solbæreddike. Den friske, syrlige smag af solbær giver et eksklusivt twist til dette lette alternativ til traditionelle...

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtage spændende nyheder, opskrifter og meget andet direkte ind i din indboks.

Tak for at tilmelde dig vores nyhedsbrev