YOUR CART

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Selleri kompot med Mælkebøtte eddike

Selleri kompot med Mælkebøtte eddike

1. februar 2021 | Eddike

Vi bruger ofte knoldselleri som grøntsag til maden her i vintermånederne. Knoldsellerien er en rodfrugt, der indeholder mange vitaminer og mineraler. Smagen af selleri kan være gennemtrængende, men i denne opskrift bliver smagen mild og rund.

Selleri kompot med mælkebøtte eddike

  • Knoldselleri
  • 1 spsk. smør
  • 2-3 dl mælk
  • Mælkebøtte eddike
  • Friskkværnet peber

Skræl sellerien og skær ud i stave á 2×2 cm. Stavene brunes i smør ved middelvarme, herefter tilsættes mælk, friskkværnet peber og mælkebøtte eddike. Koges møre i ca. 45 min ved svag varme.

Nu blendes det hele og smages evt. til med salt. Selleri kompotten er klar til servering.

Velbekomme!

Du kan købe mælkebøtte eddike her

Selleri kompot med mælkebøtte eddike serveret med gryderet.

Flere spændende opskrifter

Salat med rabarber eddike

Salat med rabarber eddike

Vores nye Rabarber Eddike er en frisk og syrlig smagsoplevelse, perfekt til sommerens retter. Fremstillet af lokalt dyrkede rabarber uden tilsætningsstoffer, tilbyder denne eddike en naturlig sødme, der løfter både salater, marinader, desserter og cocktails. Ideel for...

Kærnemælkshorn med kvædekompot

Kærnemælkshorn med kvædekompot

Kombinationen af det let syrlige kærnemælkshorn og den krydrede kvædekompot skaber en harmonisk smagsoplevelse. Hornene tilføjer en sprød tekstur, der komplimenterer den bløde konsistens af kompotten. Kærnemælkshorn med kvædekompot Ingredienser: 500 gram hvedemel 175...

Blomkålsris med solbæreddike

Blomkålsris med solbæreddike

Blomkålsris med Solbæreddike - En let og smagsfuld favorit! Forkæl dig selv med vores blomkålsris, delikat revet og forfinet med et strejf af vores solbæreddike. Den friske, syrlige smag af solbær giver et eksklusivt twist til dette lette alternativ til traditionelle...

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtage spændende nyheder, opskrifter og meget andet direkte ind i din indboks.

Tak for at tilmelde dig vores nyhedsbrev