Oplev en fantastisk smag med vores salat med råstegte rødbeder i øl eddike. De saftige rødbeder er omhyggeligt råstegt for at bevare deres naturlige sødme, mens øl eddiken tilføjer en lækker kompleksitet. En sprød og farverig salat, der forener smagsnuancer og bringer en frisk fornemmelse til dit måltid.
Ingredienser til salat med råstegte rødbeder i øl eddike:
- 2-3 rødbeder
- Rucolasalat
- Granatæblekerner – 1 håndfuld
- Salatost/fetaost
Ingredienser til marinade:
- 2 spsk. olie
- 2 spsk. øl eddike
- 1 tsk sirup
- 2 fed presset hvidløg
- Salt og peber
Skæl røderbederne og skær dem i små stave.
Lav marinaden ved at røre alle ingredienserne sammen.
Hæld marinaden på en opvarmet pande og steg rødbedestavene heri.
Vend jævnligt rødbederne, så de ikke brænder på.
Rødbederne skal stege ca. 10-12 min ved god varme.
Afkøl rødbedestavene på en tallerken.
Hvis der er mere marinade i panden, kan du hælde det over de råstegte rødbeder.
Anret rucola på et fad og læg de afkølede rødbeder ovenpå.
Osten skal nu smuldres over og til sidst drysser du granatæblekerner over salaten.
Velbekomme
Du kan købe øl eddiken her.