Til rodfrugter med graneddike udvælger vi nøje sæsonens grøntsager. Sødme fra rodfrugterne kombineret med graneddikens karakteristiske syre skaber en uovertruffen smagsoplevelse. Prøv det nu og fordyb dig i smagens verden!
Rodfrugter med graneddike:
- Rodfrugter f.eks. gulerødder, rødbeder, pastinakker, persillerødder.
- Olie
- Gran eddike
- Timian salt
Skæl rodfrugterne og skær dem i små stave.
Fordel dem på en badeplade med bagepapir og vend dem i olie.
Sæt rodfrugterne i en forvarmet ovn på 190 grader i 25 min. Vend dem gerne forsigtigt undervejs.
Tag bagepladen ud af ovnen og pensl dem med graneddike.
Sæt nu bagepladen i ovnen igen i ca.15 min (eller indtil rodfrugterne er let karamelliserede)
Drys rodfrugterne med timiansalt inden servering.
Du kan købe graneddike og timiansalt her: