Bagte tomater med burrata er en lækker og enkel ret, der består af lune, smagfulde tomater og en cremet burrata ost. Øl eddike er med til at give retten en helt unik og enestående smagsoplevelse.
Retten er perfekt som en forret, en snack eller på tapasbordet
Du skal bruge:
- 400 gram små tomater
- 3 spsk. øl eddike
- 1 spsk. sirup
- 1-2 fed hvidløg
- 1 tsk. Salt
- Evt. lidt persille eller basilikum til pynt.
Halver tomaterne og læg dem i et lille ovnfast fad.
Rør øl eddike, sirup, finthakket hvidløg og salt sammen og hæld blandingen over tomaterne,
Stil fadet i ovnen ved ca. 180 grader i 35 min.
Rør gerne rundt i tomaterne et par gange undervejs, og hold øje med de ikke bliver for mørke.
Hæld tomaterne i en lille skål eller dyb tallerken og anret burrata osten ovenpå.
Pynt evt. med persille eller basilikum. Server ristet brød til.
Velbekomme
Du kan købe øl eddiken her.