YOUR CART

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Blomkåls snacks

Blomkåls snacks

11. august 2023 | Eddike

Blomkåls snacks i ovn med mælkebøtte eddike. Lækkert som en tapas ret, til et glas vin eller til hovedretten.

Ingredienser:

  • 1 blomkål
  • 3 spsk. olivenolie
  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk. Salt
  • 2-3 spsk. mælkebøtte eddike
  • Parmesan

 

Skyl blomkålen og del den i mindre buketter. Fordel buketterne på en bageplade med bagepapir.

Bland olie, paprika og salt og pensl blomkålsbuketterne med blandingen. Sæt nu bagepladen i oven ved 190 grader ca. 20 min.

Tag blomkålen ud af ovnen og pensl buketterne med mælkebøtte eddiken og drys med parmesan ost. Du kan selv justere mængden af parmesan efter ønske.

Bag nu blomkålen igen ca. 10 min til blomkålen er gylden. Hold godt øje med at de ikke bliver for mørke.

Velbekomme.

Du kan købe mælkebøtteeddiken her.

Blomkåls snacks med mælkebøtte eddike

Flere spændende opskrifter

Salat med rabarber eddike

Salat med rabarber eddike

Vores nye Rabarber Eddike er en frisk og syrlig smagsoplevelse, perfekt til sommerens retter. Fremstillet af lokalt dyrkede rabarber uden tilsætningsstoffer, tilbyder denne eddike en naturlig sødme, der løfter både salater, marinader, desserter og cocktails. Ideel for...

Kærnemælkshorn med kvædekompot

Kærnemælkshorn med kvædekompot

Kombinationen af det let syrlige kærnemælkshorn og den krydrede kvædekompot skaber en harmonisk smagsoplevelse. Hornene tilføjer en sprød tekstur, der komplimenterer den bløde konsistens af kompotten. Kærnemælkshorn med kvædekompot Ingredienser: 500 gram hvedemel 175...

Blomkålsris med solbæreddike

Blomkålsris med solbæreddike

Blomkålsris med Solbæreddike - En let og smagsfuld favorit! Forkæl dig selv med vores blomkålsris, delikat revet og forfinet med et strejf af vores solbæreddike. Den friske, syrlige smag af solbær giver et eksklusivt twist til dette lette alternativ til traditionelle...

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtage spændende nyheder, opskrifter og meget andet direkte ind i din indboks.

Tak for at tilmelde dig vores nyhedsbrev