Blomkåls snacks i ovn med mælkebøtte eddike. Lækkert som en tapas ret, til et glas vin eller til hovedretten.
Ingredienser:
- 1 blomkål
- 3 spsk. olivenolie
- 2 tsk paprika
- 1 tsk. Salt
- 2-3 spsk. mælkebøtte eddike
- Parmesan
Skyl blomkålen og del den i mindre buketter. Fordel buketterne på en bageplade med bagepapir.
Bland olie, paprika og salt og pensl blomkålsbuketterne med blandingen. Sæt nu bagepladen i oven ved 190 grader ca. 20 min.
Tag blomkålen ud af ovnen og pensl buketterne med mælkebøtte eddiken og drys med parmesan ost. Du kan selv justere mængden af parmesan efter ønske.
Bag nu blomkålen igen ca. 10 min til blomkålen er gylden. Hold godt øje med at de ikke bliver for mørke.
Velbekomme.
Du kan købe mælkebøtteeddiken her.