YOUR CART

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Broccolifritter med gran eddike

Broccolifritter med gran eddike

29. juni 2023 | Eddike

Broccolifritter med gran eddike

Ovnbagte broccolifritter er sundt og lækkert tilbehør til aftensmaden.
Fritterne er nemme at lave og plejer at være et hit for både store og små munde.
Opskrift:
  • 1 broccoli
  • 2 spsk gran eddike
  • 2 spsk olie
  • Salt
Skyl broccoli og skær det yderste af broccolistokken.
Del broccolien i små buketter/fritter.
Kom broccolifritterne i en frysepose.
Hæld gran eddike, olie og lidt salt i en pose og ryst forsigtigt posen, så eddike og olie fordeles jævnt på broccolien.
Broccolifritterne fordeles på en bageplade med bagepapir.
Bag fritterne i 20-30 min ved 180 grader og vend dem gerne undervejs.
Når broccolien er lysebrun og sprød er fritterne klar til servering
God appetit

 

 

Broccolifritter med gran eddike

Flere spændende opskrifter

Salat med rabarber eddike

Salat med rabarber eddike

Vores nye Rabarber Eddike er en frisk og syrlig smagsoplevelse, perfekt til sommerens retter. Fremstillet af lokalt dyrkede rabarber uden tilsætningsstoffer, tilbyder denne eddike en naturlig sødme, der løfter både salater, marinader, desserter og cocktails. Ideel for...

Kærnemælkshorn med kvædekompot

Kærnemælkshorn med kvædekompot

Kombinationen af det let syrlige kærnemælkshorn og den krydrede kvædekompot skaber en harmonisk smagsoplevelse. Hornene tilføjer en sprød tekstur, der komplimenterer den bløde konsistens af kompotten. Kærnemælkshorn med kvædekompot Ingredienser: 500 gram hvedemel 175...

Blomkålsris med solbæreddike

Blomkålsris med solbæreddike

Blomkålsris med Solbæreddike - En let og smagsfuld favorit! Forkæl dig selv med vores blomkålsris, delikat revet og forfinet med et strejf af vores solbæreddike. Den friske, syrlige smag af solbær giver et eksklusivt twist til dette lette alternativ til traditionelle...

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtage spændende nyheder, opskrifter og meget andet direkte ind i din indboks.

Tak for at tilmelde dig vores nyhedsbrev