Grønne asparges med øl eddike
Se hvordan du hurtigt og nemt laver ovnbagte grønne asparges med øl eddike. Den lækre lille ret er en skøn snack på tapasbordet, men egner sig også særdeles godt som tilbehør til aftensmaden.
Opskrift :
1 bundt grønne asparges
3 spsk øl eddike
1½ spsk olie
1½ spsk sirup
½ tsk salt
Knæk den nederste ende af de grønne asparges og skyl dem.
Læg asparges i et ovnfast fad.
Bland øl eddike, olie, sirup og salt og rør det godt sammen.
Hæld blandingen over de grønne asparges og vend derefter aspargesene, så de bliver smurt godt ind i øl eddike-blandingen.
Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.
Vend forsigtigt aspargesene et par gange, mens de er i ovnen.
Server dem varme – enten som de er eller drys lidt parmesanost henover dem
Velbekomme
Du kan købe øl eddiken her: