Knust broccoli med gran eddike og parmesan er ikke bare en grøntsagsret; det er en kulinarisk oplevelse, der kombinerer kvalitet, smag og sundhed. Inviter dine venner til at udforske denne nye smagsvariation.
Knust broccoli med gran eddike og parmesan:
- 1 Broccoli
- 2 spsk. gran eddike
- 2 spsk. olivenolie
- 1 tsk salt
- Revet parmesan
Vask broccolien og del den i mindre buketter.
Kog broccolien i et par minutter med lidt salt, så den er så mør, at den kan knuses.
Fordel buketterne på en bageplade med bagepapir og knus den med bunden af et glas.
Bland gran eddike med olie og salt godt sammen.
Pensl nu de knuste broccoli med blandingen.
Til sidst drysser du revet parmesan over broccolien. Du kan selv justere mængden af parmesan efter ønske.
Broccolien skal bage ved ca. 190 grader 10-15 minutter indtil broccolien er gylden og sprød. Hold godt øje med de ikke bliver for mørke.
Du kan købe graneddiken her: