Hvad skal du have til aftensmad?
Det spørgsmål kender vi alt for godt og vi vil derfor give dig inspiration til lækre grøntsager som tilbehør til din aftensmad.
Vi er vilde med at bruge traditionelle danske rodfrugter og grøntsager, så her får du opskriften på ovnbagte porrer med mælkebøtte eddike. Porrerne får et flot rødt skær, når de er serveringsklare.
God arbejdslyst
Ovnbagte porrer med mælkebøtte eddike
- 2 porrer
- 1 del mælkebøtte eddike
- 1 del honning
- 1 del olivenolie
- 1 del vand
- Salt, friskkværnet peber og timian
Porrerne renses, flækkes og deles i ca. 8 cm stykker. Lægges i ovnfast fad. Marinaden røres sammen og hældes over porrerne. Bages i ovnen i ca. 40 min ved 180 gr.
Velbekomme!
Mælkebøtte eddiken kan købes her.