YOUR CART

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Saltbagt selleri stegt med Mælkebøtte eddike

Saltbagt selleri stegt med Mælkebøtte eddike

1. februar 2021 | Eddike

Har du prøvet saltbagt selleri?

Ellers finder du en opskrift her på saltbagt selleri stegt med Mælkebøtte eddike. Det er supernemt og smager himmelsk.

Saltbagt selleri stegt med eddike.

  • Knoldselleri
  • Groft salt
  • Olivenolie
  • 1 tsk. honning
  • 1,5 tsk. mælkebøtte eddike
  • 1 fed hvidløg finthakket
  • ½ tsk. frisk timian
  • Friskkværnet peber.

Sellerien vaskes og gnubbes med salt. Sættes i salt i ovnfast fad og bages ved 180 gr i 1,5 time.

Skæres i både og steges i olivenolie ved middelvarme til de får en stegeskorpe.

Rør en marinade af honning, mælkebøtte eddike, hvidløg, timian og peber. Pensles over lige inden servering.

Velbekomme!

Du kan købe mælkebøtte eddike her.

Saltbagt selleri stegt med mælkebøtte eddike

Flere spændende opskrifter

Salat med rabarber eddike

Salat med rabarber eddike

Vores nye Rabarber Eddike er en frisk og syrlig smagsoplevelse, perfekt til sommerens retter. Fremstillet af lokalt dyrkede rabarber uden tilsætningsstoffer, tilbyder denne eddike en naturlig sødme, der løfter både salater, marinader, desserter og cocktails. Ideel for...

Kærnemælkshorn med kvædekompot

Kærnemælkshorn med kvædekompot

Kombinationen af det let syrlige kærnemælkshorn og den krydrede kvædekompot skaber en harmonisk smagsoplevelse. Hornene tilføjer en sprød tekstur, der komplimenterer den bløde konsistens af kompotten. Kærnemælkshorn med kvædekompot Ingredienser: 500 gram hvedemel 175...

Blomkålsris med solbæreddike

Blomkålsris med solbæreddike

Blomkålsris med Solbæreddike - En let og smagsfuld favorit! Forkæl dig selv med vores blomkålsris, delikat revet og forfinet med et strejf af vores solbæreddike. Den friske, syrlige smag af solbær giver et eksklusivt twist til dette lette alternativ til traditionelle...

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtage spændende nyheder, opskrifter og meget andet direkte ind i din indboks.

Tak for at tilmelde dig vores nyhedsbrev