YOUR CART

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Selleri kompot med Mælkebøtte eddike

Selleri kompot med Mælkebøtte eddike

1. februar 2021 | Eddike

Vi bruger ofte knoldselleri som grøntsag til maden her i vintermånederne. Knoldsellerien er en rodfrugt, der indeholder mange vitaminer og mineraler. Smagen af selleri kan være gennemtrængende, men i denne opskrift bliver smagen mild og rund.

Selleri kompot med mælkebøtte eddike

  • Knoldselleri
  • 1 spsk. smør
  • 2-3 dl mælk
  • Mælkebøtte eddike
  • Friskkværnet peber

Skræl sellerien og skær ud i stave á 2×2 cm. Stavene brunes i smør ved middelvarme, herefter tilsættes mælk, friskkværnet peber og mælkebøtte eddike. Koges møre i ca. 45 min ved svag varme.

Nu blendes det hele og smages evt. til med salt. Selleri kompotten er klar til servering.

Velbekomme!

Du kan købe mælkebøtte eddike her

Selleri kompot med mælkebøtte eddike serveret med gryderet.

Flere spændende opskrifter

Bagte tomater med burrata

Bagte tomater med burrata

Bagte tomater med burrata er en lækker og enkel ret, der består af lune, smagfulde tomater og en cremet burrata ost. Øl eddike er med til at give retten en helt unik og enestående smagsoplevelse. Retten er perfekt som en forret, en snack eller på tapasbordet Du skal...

Nektarin salat med øl eddike

Nektarin salat med øl eddike

Nektarin salat med øl-eddike dressing. Nyd sommerens friske smage med vores Nektarin Salat med Øl Eddike. En harmonisk blanding af saftige nektariner og vores unikke øl eddike skaber en forfriskende smagsoplevelse, der får dine smagsløg til at synge. Du skal bruge: 2...

Westjysk Filur

Westjysk Filur

Kender du Westjysk Filur, som vi har lavet på vores solbær likør? Du skal bruge: 3 cl solbær likør 3 cl vodka 12 cl appelsin juice Isterninger i glasset. Vodka og juice blandes. Til sidst hældes solbærlikøren forsigtigt ned med en ske langs glaskanten, så likøren...

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtage spændende nyheder, opskrifter og meget andet direkte ind i din indboks.

Tak for at tilmelde dig vores nyhedsbrev