YOUR CART

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Stegte squash med øl eddike

Stegte squash med øl eddike

26. august 2023 | Eddike

Stegte squash med øl eddike

Du skal bruge:

  • 2 mindre squash
  • 1 ½ spsk olivenolie til stegning
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk. øleddike
  • 1 tsk sirup
  • Salt og peber

Skyl squash og skær dem i skiver på knap 1 cm.

Rist squash-skiverne i olie på en panden ved høj varme ca 10 min. Vend dem jævnligt.

Tilsæt hakket hvidløg, øl eddike og sirup.

Fortsæt med at stege skiverne til eddike og sirup er trukket ind. Ca. 7-10. min.

Squashen må gerne tage farve, men vend dem ofte og sørg for de ikke bliver for mørke.

Inden retten er færdig smages til med salt og peber.

Serveres som tilbehør til aftensmaden.

Du kan købe øl eddiken her.

Stegte squash med øl eddike

Flere spændende opskrifter

Blomkålsris med solbæreddike

Blomkålsris med solbæreddike

Blomkålsris med Solbæreddike - En let og smagsfuld favorit! Forkæl dig selv med vores blomkålsris, delikat revet og forfinet med et strejf af vores solbæreddike. Den friske, syrlige smag af solbær giver et eksklusivt twist til dette lette alternativ til traditionelle...

Lynstegt spidskål med mælkebøtteeddike

Lynstegt spidskål med mælkebøtteeddike

Oplev en hurtig og lækker ret med vores opskrift på lynstegt spidskål, hvor sprødheden af spidskål bliver fremhævet af den delikate smag fra vores mælkebøtte eddike. Den lette syre og blomsteragtige aroma skaber en smagsoplevelse, der vil fortrylle dine smagsløg. En...

Rød spidskålsalat med solbæreddike

Rød spidskålsalat med solbæreddike

Forkæl dine smagsløg med vores uimodståelige opskrift på rød spidskålsalat, hvor den karakteristiske smag af spidskål møder den friske syre og sødme fra vores solbær eddike. Den saftige og farverige kombination er ikke kun en fryd for øjet, men også en kulinarisk...

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtage spændende nyheder, opskrifter og meget andet direkte ind i din indboks.

Tak for at tilmelde dig vores nyhedsbrev