YOUR CART

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Stegte squash med øl eddike

Stegte squash med øl eddike

26. august 2023 | Eddike

Stegte squash med øl eddike

Du skal bruge:

  • 2 mindre squash
  • 1 ½ spsk olivenolie til stegning
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk. øleddike
  • 1 tsk sirup
  • Salt og peber

Skyl squash og skær dem i skiver på knap 1 cm.

Rist squash-skiverne i olie på en panden ved høj varme ca 10 min. Vend dem jævnligt.

Tilsæt hakket hvidløg, øl eddike og sirup.

Fortsæt med at stege skiverne til eddike og sirup er trukket ind. Ca. 7-10. min.

Squashen må gerne tage farve, men vend dem ofte og sørg for de ikke bliver for mørke.

Inden retten er færdig smages til med salt og peber.

Serveres som tilbehør til aftensmaden.

Du kan købe øl eddiken her.

Stegte squash med øl eddike

Flere spændende opskrifter

Salat med rabarber eddike

Salat med rabarber eddike

Vores nye Rabarber Eddike er en frisk og syrlig smagsoplevelse, perfekt til sommerens retter. Fremstillet af lokalt dyrkede rabarber uden tilsætningsstoffer, tilbyder denne eddike en naturlig sødme, der løfter både salater, marinader, desserter og cocktails. Ideel for...

Kærnemælkshorn med kvædekompot

Kærnemælkshorn med kvædekompot

Kombinationen af det let syrlige kærnemælkshorn og den krydrede kvædekompot skaber en harmonisk smagsoplevelse. Hornene tilføjer en sprød tekstur, der komplimenterer den bløde konsistens af kompotten. Kærnemælkshorn med kvædekompot Ingredienser: 500 gram hvedemel 175...

Blomkålsris med solbæreddike

Blomkålsris med solbæreddike

Blomkålsris med Solbæreddike - En let og smagsfuld favorit! Forkæl dig selv med vores blomkålsris, delikat revet og forfinet med et strejf af vores solbæreddike. Den friske, syrlige smag af solbær giver et eksklusivt twist til dette lette alternativ til traditionelle...

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtage spændende nyheder, opskrifter og meget andet direkte ind i din indboks.

Tak for at tilmelde dig vores nyhedsbrev