YOUR CART

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Syltede valnødder

Syltede valnødder

2. januar 2024 | Eddike

Oplev en unik delikatesse af knasende valnødder i forfriskende lage med øl eddike og appelsen. Passer perfekt til ostebordet og andre hygge stunder.

Syltede Valnødder med øl eddike:

  • 100 gram valnødder
  • 3 spsk. øl eddike
  • 4 spsk. flydende honning
  • Saften fra en lille appelsin

Valnødder koges i lidt vand i ca 2 minutter.

Hæld valnødderne i en sigte og lad dem dryppe af.

Øl eddike, honning og appelsinsaft kommes i en gryde sammen med valnødderne.

Lad valnødderne småkoge i cirka 5 minutter og rør rundt undervejs.

Tag gryden af og afkøl valnødderne.

Hæld valnødderne i et lille glas, og de er nu klar til servering.

 

Syltede valnødder smager fantastisk til ost.

Du kan købe øl eddiken her.

Syltede valnødder

Flere spændende opskrifter

Blomkålsris med solbæreddike

Blomkålsris med solbæreddike

Blomkålsris med Solbæreddike - En let og smagsfuld favorit! Forkæl dig selv med vores blomkålsris, delikat revet og forfinet med et strejf af vores solbæreddike. Den friske, syrlige smag af solbær giver et eksklusivt twist til dette lette alternativ til traditionelle...

Lynstegt spidskål med mælkebøtteeddike

Lynstegt spidskål med mælkebøtteeddike

Oplev en hurtig og lækker ret med vores opskrift på lynstegt spidskål, hvor sprødheden af spidskål bliver fremhævet af den delikate smag fra vores mælkebøtte eddike. Den lette syre og blomsteragtige aroma skaber en smagsoplevelse, der vil fortrylle dine smagsløg. En...

Rød spidskålsalat med solbæreddike

Rød spidskålsalat med solbæreddike

Forkæl dine smagsløg med vores uimodståelige opskrift på rød spidskålsalat, hvor den karakteristiske smag af spidskål møder den friske syre og sødme fra vores solbær eddike. Den saftige og farverige kombination er ikke kun en fryd for øjet, men også en kulinarisk...

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtage spændende nyheder, opskrifter og meget andet direkte ind i din indboks.

Tak for at tilmelde dig vores nyhedsbrev