YOUR CART

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Der er noget i gære..

Der er noget i gære..

11. marts 2020 | Nyheder

Siden jeg var dreng har jeg smagt på alt i naturen. Selv en skovsnegl (det kan dog ikke anbefales). Vi smager på tingene hele tiden. Tager en bid af en dunhammer eller en brændenælde. Det er vigtigt at smage… 
Ordene er Bennys. Hos Benny og Dorte er der hele tiden noget nyt i gære. Og netop vildgæren er en del af den unikke hemmelighed. Når vi arbejder med smage og gæring så er det levende processer. Og ting tager tid, som vi siger. Men så er de godtnok også værd at vente på…
Her er benny i gang med at tage en stikprøve af næste sæsons kvæde-eddike. Lavet af kvæder fra træerne bag Hannerup Kirke.

Du behøver dog ikke vente. Tag et kig på Westjysk Smags webshop med et spændende udvalg af smage. Besøg vores webshop.

læs mere:

Flere spændende opskrifter

Blomkålsris med solbæreddike

Blomkålsris med solbæreddike

Blomkålsris med Solbæreddike - En let og smagsfuld favorit! Forkæl dig selv med vores blomkålsris, delikat revet og forfinet med et strejf af vores solbæreddike. Den friske, syrlige smag af solbær giver et eksklusivt twist til dette lette alternativ til traditionelle...

Lynstegt spidskål med mælkebøtteeddike

Lynstegt spidskål med mælkebøtteeddike

Oplev en hurtig og lækker ret med vores opskrift på lynstegt spidskål, hvor sprødheden af spidskål bliver fremhævet af den delikate smag fra vores mælkebøtte eddike. Den lette syre og blomsteragtige aroma skaber en smagsoplevelse, der vil fortrylle dine smagsløg. En...

Rød spidskålsalat med solbæreddike

Rød spidskålsalat med solbæreddike

Forkæl dine smagsløg med vores uimodståelige opskrift på rød spidskålsalat, hvor den karakteristiske smag af spidskål møder den friske syre og sødme fra vores solbær eddike. Den saftige og farverige kombination er ikke kun en fryd for øjet, men også en kulinarisk...

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtage spændende nyheder, opskrifter og meget andet direkte ind i din indboks.

Tak for at tilmelde dig vores nyhedsbrev