YOUR CART

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Knuste kartofler med brændenælde eddike

Knuste kartofler med brændenælde eddike

5. juli 2023 | Eddike

Er du fan af sprøde og smagfulde kartofler?
Så skulle du prøve opskriften på knuste kartofler med brændenælde-eddike

Opskrift :

Kartoflerne koges med skræl til de er møre. Tilsæt kogevandet 1 tsk. salt.
Vandet hældes fra, og de kogte kartofler placeres på en bageplade med bagepapir.
Kartoflerne knuses med bunden af et glas, og pensles herefter med olie.
Bag nu kartoflerne 10 min ved 225 grader.
Kartoflerne tages ud af ovnen og pensles med brændenælde-eddike.
Bag nu kartoflerne i yderligere 10-15 min til de er sprøde. (Vær opmærksom på, at de ikke bliver for mørke)

Inden servering drysses de knuste kartofler med timian salt.
Velbekomme

Du kan købe brændenælde eddiken her.

Knuste kartofler med brændenælde eddike.

Flere spændende opskrifter

Salat med rabarber eddike

Salat med rabarber eddike

Vores nye Rabarber Eddike er en frisk og syrlig smagsoplevelse, perfekt til sommerens retter. Fremstillet af lokalt dyrkede rabarber uden tilsætningsstoffer, tilbyder denne eddike en naturlig sødme, der løfter både salater, marinader, desserter og cocktails. Ideel for...

Kærnemælkshorn med kvædekompot

Kærnemælkshorn med kvædekompot

Kombinationen af det let syrlige kærnemælkshorn og den krydrede kvædekompot skaber en harmonisk smagsoplevelse. Hornene tilføjer en sprød tekstur, der komplimenterer den bløde konsistens af kompotten. Kærnemælkshorn med kvædekompot Ingredienser: 500 gram hvedemel 175...

Blomkålsris med solbæreddike

Blomkålsris med solbæreddike

Blomkålsris med Solbæreddike - En let og smagsfuld favorit! Forkæl dig selv med vores blomkålsris, delikat revet og forfinet med et strejf af vores solbæreddike. Den friske, syrlige smag af solbær giver et eksklusivt twist til dette lette alternativ til traditionelle...

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtage spændende nyheder, opskrifter og meget andet direkte ind i din indboks.

Tak for at tilmelde dig vores nyhedsbrev