YOUR CART

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Bagt Hokkaido med gran eddike

Bagt Hokkaido med gran eddike

7. oktober 2023 | Eddike

Bagt Hokkaido med gran eddike

Ovnbagt Hokkaido græskar smager så skønt. Gran eddiken giver smagen ekstra karakter og gør græskarskiverne velsmagende og smagfulde.

De bagte græskarskiver fungerer super godt som tilbehør til efterårs retter og er et lækkert alternativ til kartofler, ris og pasta.

Ovnbagt Hokkaido græskar er nemt og hurtigt at lave.

Du skal bruge:

  • 1 lille Hokkaido græskar
  • 3-4 spsk. olie
  • 1 tsk salt
  • Lidt peber
  • Gran eddike

Start med at tænde ovnen på 200 grader.

Vask Hokkaido græskarret, skær enderne af og del det i to.

Tøm det for kerner, og del det derefter igen, så er det nemmere at skære i skiver.

Skær nu græskarret, med skræl på, i cirka 1 cm tykke skiver.

Fordel græskarskiverne på en bradepande med bagepapir. Bland olie, salt og peber.

Græskarskiverne skal nu pensles med oliebladningen.

Sæt bradepanden i ovnen i cirka 20 min. Skru lidt ned for temperaturen, hvis skiverne bliver meget mørke undervejs.

Tag nu bradepanden ud af ovnen og pensl skiverne med gran eddike.

Sæt bradepanden i ovnen igen i 10-15 min til de er let karamelliserede.

De bagte græskar skiver er nu klar til servering.

Serveringstip: Pynt gerne med frisk timian eller giv dem et drys timian salt inden servering.

Velbekomme!

Du kan købe graneddiken her:

Bagt Hokkaido med gran eddike

Flere spændende opskrifter

Kærnemælkshorn med kvædekompot

Kærnemælkshorn med kvædekompot

Kombinationen af det let syrlige kærnemælkshorn og den krydrede kvædekompot skaber en harmonisk smagsoplevelse. Hornene tilføjer en sprød tekstur, der komplimenterer den bløde konsistens af kompotten. Kærnemælkshorn med kvædekompot Ingredienser: 500 gram hvedemel 175...

Blomkålsris med solbæreddike

Blomkålsris med solbæreddike

Blomkålsris med Solbæreddike - En let og smagsfuld favorit! Forkæl dig selv med vores blomkålsris, delikat revet og forfinet med et strejf af vores solbæreddike. Den friske, syrlige smag af solbær giver et eksklusivt twist til dette lette alternativ til traditionelle...

Lynstegt spidskål med mælkebøtteeddike

Lynstegt spidskål med mælkebøtteeddike

Oplev en hurtig og lækker ret med vores opskrift på lynstegt spidskål, hvor sprødheden af spidskål bliver fremhævet af den delikate smag fra vores mælkebøtte eddike. Den lette syre og blomsteragtige aroma skaber en smagsoplevelse, der vil fortrylle dine smagsløg. En...

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtage spændende nyheder, opskrifter og meget andet direkte ind i din indboks.

Tak for at tilmelde dig vores nyhedsbrev