Oplev en hurtig og lækker ret med vores opskrift på lynstegt spidskål, hvor sprødheden af spidskål bliver fremhævet af den delikate smag fra vores mælkebøtte eddike. Den lette syre og blomsteragtige aroma skaber en smagsoplevelse, der vil fortrylle dine smagsløg. En enkel og forfriskende ret, der tager din spidskål til nye højder!
Til lynstegt spidskål med mælkebøtteeddike skal du bruge:
- 1 spidskål
- 2 spsk. olie
- 2 spsk. mælkebøtte eddike
- 1 tsk honning
Skyl spidskålen og snit den groft (dog ikke stokken)
Rør mælkebøtte eddike og honning sammen i en lille skål.
Opvarm panden med olien.
Læg spidskålen på panden og varm den ved svag varme under omrøring og tilsæt så blandingen med mælkebøtteeddiken.
Spidskålen skal varmes ca. 3 minutter. Husk at røre undervejs, så spidskålen ikke brænder på.
Inden servering drysses spidskålen med timiansalt.
Velbekomme!
Du kan købe mælkebøtte eddiken her og timiansalt her.