YOUR CART

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Blomkåls snacks

Blomkåls snacks

11. august 2023 | Eddike

Blomkåls snacks i ovn med mælkebøtte eddike. Lækkert som en tapas ret, til et glas vin eller til hovedretten.

Ingredienser:

  • 1 blomkål
  • 3 spsk. olivenolie
  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk. Salt
  • 2-3 spsk. mælkebøtte eddike
  • Parmesan

 

Skyl blomkålen og del den i mindre buketter. Fordel buketterne på en bageplade med bagepapir.

Bland olie, paprika og salt og pensl blomkålsbuketterne med blandingen. Sæt nu bagepladen i oven ved 190 grader ca. 20 min.

Tag blomkålen ud af ovnen og pensl buketterne med mælkebøtte eddiken og drys med parmesan ost. Du kan selv justere mængden af parmesan efter ønske.

Bag nu blomkålen igen ca. 10 min til blomkålen er gylden. Hold godt øje med at de ikke bliver for mørke.

Velbekomme.

Du kan købe mælkebøtteeddiken her.

Blomkåls snacks med mælkebøtte eddike

Flere spændende opskrifter

Bagte tomater med burrata

Bagte tomater med burrata

Bagte tomater med burrata er en lækker og enkel ret, der består af lune, smagfulde tomater og en cremet burrata ost. Øl eddike er med til at give retten en helt unik og enestående smagsoplevelse. Retten er perfekt som en forret, en snack eller på tapasbordet Du skal...

Nektarin salat med øl eddike

Nektarin salat med øl eddike

Nektarin salat med øl-eddike dressing. Nyd sommerens friske smage med vores Nektarin Salat med Øl Eddike. En harmonisk blanding af saftige nektariner og vores unikke øl eddike skaber en forfriskende smagsoplevelse, der får dine smagsløg til at synge. Du skal bruge: 2...

Westjysk Filur

Westjysk Filur

Kender du Westjysk Filur, som vi har lavet på vores solbær likør? Du skal bruge: 3 cl solbær likør 3 cl vodka 12 cl appelsin juice Isterninger i glasset. Vodka og juice blandes. Til sidst hældes solbærlikøren forsigtigt ned med en ske langs glaskanten, så likøren...

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtage spændende nyheder, opskrifter og meget andet direkte ind i din indboks.

Tak for at tilmelde dig vores nyhedsbrev