YOUR CART

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Indbagt lyssej med graneddike

Indbagt lyssej med graneddike

7. juni 2020 | Eddike

Vi er vilde med indbagt lyssej.
Derfor får du også muligheden for at smage. Opskriften kommer her:

Indbagt lyssej med graneddike (3 stk.)

• 300 g lyssej
• Salt, peber og timian
• 3 spsk. graneddike
• 1 rl butterdej

Lyssej deles i 3 stykker – ca. 4 cm bredde og længde som butterdej, drysses med salt, peber og timian på begge sider. Butterdejen deles i 3 og fisken lægges med skindsiden nedad. Graneddiken hældes over fisken. Butterdejen pensles med æg og lukkes sammen. Kan drysses med krydderimix.
Bages ved 180 gr i 20-25 min.

Tips: Fisken kan erstattes med forstegt kyllingefilet.

VELBEKOMME 

Du kan købe gran eddike her.

gran eddike

Flere spændende opskrifter

Bagte tomater med burrata

Bagte tomater med burrata

Bagte tomater med burrata er en lækker og enkel ret, der består af lune, smagfulde tomater og en cremet burrata ost. Øl eddike er med til at give retten en helt unik og enestående smagsoplevelse. Retten er perfekt som en forret, en snack eller på tapasbordet Du skal...

Nektarin salat med øl eddike

Nektarin salat med øl eddike

Nektarin salat med øl-eddike dressing. Nyd sommerens friske smage med vores Nektarin Salat med Øl Eddike. En harmonisk blanding af saftige nektariner og vores unikke øl eddike skaber en forfriskende smagsoplevelse, der får dine smagsløg til at synge. Du skal bruge: 2...

Westjysk Filur

Westjysk Filur

Kender du Westjysk Filur, som vi har lavet på vores solbær likør? Du skal bruge: 3 cl solbær likør 3 cl vodka 12 cl appelsin juice Isterninger i glasset. Vodka og juice blandes. Til sidst hældes solbærlikøren forsigtigt ned med en ske langs glaskanten, så likøren...

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtage spændende nyheder, opskrifter og meget andet direkte ind i din indboks.

Tak for at tilmelde dig vores nyhedsbrev