Forkæl dine smagsløg med vores uimodståelige opskrift på rød spidskålsalat, hvor den karakteristiske smag af spidskål møder den friske syre og sødme fra vores solbær eddike. Den saftige og farverige kombination er ikke kun en fryd for øjet, men også en kulinarisk rejse af sødme og syre i hver mundfuld.
Til rød spidskålsalat med solbær eddike skal du bruge:
- 1 lille rød spidskål
- 2 spsk. solbær eddike
- lidt honning eller sirup
- 1 appelsin
- Granatæblekerner
Snit spidskålen meget fint og anret den på et fad eller i en skål
Hæld solbæreddiken over spidskålen og massér den forsigtigt ind i kålen for at fordele smagen.
Hvis du foretrækker at søde solbæreddiken lidt, kan du røre en tsk. honning eller sirup sammen med eddiken, inden du fordelen den over spidskålen.
Pil appelsinen og skær den i tynde skiver og anret skiverne på spidskålen
Til sidst drysser du granatæblekerner udover salaten.
Velbekomme!
Du kan købe solbæreddiken her.