YOUR CART

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Ossobuco med urter og æbleeddike

Ossobuco med urter og æbleeddike

7. juni 2020 | Eddike

Opskrift på ossobuco med urter og æbleeddike

Du skal bruge:

• Ossobuco
• 1 spsk smørbart smør
• Gulerødder, løg og porrer
• Enebær, salt og peber
• Æbleeddike lagret på fad

Kødet brunes på begge sider i smør på panden ved middelvarme. Kødet tages af og urterne brunes også af på panden. Urterne tages af. Panden koges af i æbleeddike og kødet lægges tilbage sammen med enebær, salt, peber og ca. 2 dl vand. Lad retten simre i ca. 2 timer. Urterne hældes ved og retten simrer endnu 1 time. Kød og urter tages af og der laves sovs af skyen.

Velbekomme 

Du kan købe æble eddike her.

Æbleeddike og ossobuco

Flere spændende opskrifter

Bagte tomater med burrata

Bagte tomater med burrata

Bagte tomater med burrata er en lækker og enkel ret, der består af lune, smagfulde tomater og en cremet burrata ost. Øl eddike er med til at give retten en helt unik og enestående smagsoplevelse. Retten er perfekt som en forret, en snack eller på tapasbordet Du skal...

Nektarin salat med øl eddike

Nektarin salat med øl eddike

Nektarin salat med øl-eddike dressing. Nyd sommerens friske smage med vores Nektarin Salat med Øl Eddike. En harmonisk blanding af saftige nektariner og vores unikke øl eddike skaber en forfriskende smagsoplevelse, der får dine smagsløg til at synge. Du skal bruge: 2...

Westjysk Filur

Westjysk Filur

Kender du Westjysk Filur, som vi har lavet på vores solbær likør? Du skal bruge: 3 cl solbær likør 3 cl vodka 12 cl appelsin juice Isterninger i glasset. Vodka og juice blandes. Til sidst hældes solbærlikøren forsigtigt ned med en ske langs glaskanten, så likøren...

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtage spændende nyheder, opskrifter og meget andet direkte ind i din indboks.

Tak for at tilmelde dig vores nyhedsbrev