YOUR CART

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Ovnbagte porrer med Mælkebøtte eddike

Ovnbagte porrer med Mælkebøtte eddike

12. januar 2021 | Eddike

Hvad skal du have til aftensmad?

Det spørgsmål kender vi alt for godt og vi vil derfor give dig inspiration til lækre grøntsager som tilbehør til din aftensmad.

Vi er vilde med at bruge traditionelle danske rodfrugter og grøntsager, så her får du opskriften på ovnbagte porrer med mælkebøtte eddike. Porrerne får et flot rødt skær, når de er serveringsklare.

God arbejdslyst

Ovnbagte porrer med mælkebøtte eddike

  • 2 porrer
  • 1 del mælkebøtte eddike
  • 1 del honning
  • 1 del olivenolie
  • 1 del vand
  • Salt, friskkværnet peber og timian

Porrerne renses, flækkes og deles i ca. 8 cm stykker. Lægges i ovnfast fad. Marinaden røres sammen og hældes over porrerne. Bages i ovnen i ca. 40 min ved 180 gr.

Velbekomme!

Mælkebøtte eddiken kan købes her.

Ovnbagte porrer med mælkebøtte eddike

Flere spændende opskrifter

Bagte tomater med burrata

Bagte tomater med burrata

Bagte tomater med burrata er en lækker og enkel ret, der består af lune, smagfulde tomater og en cremet burrata ost. Øl eddike er med til at give retten en helt unik og enestående smagsoplevelse. Retten er perfekt som en forret, en snack eller på tapasbordet Du skal...

Nektarin salat med øl eddike

Nektarin salat med øl eddike

Nektarin salat med øl-eddike dressing. Nyd sommerens friske smage med vores Nektarin Salat med Øl Eddike. En harmonisk blanding af saftige nektariner og vores unikke øl eddike skaber en forfriskende smagsoplevelse, der får dine smagsløg til at synge. Du skal bruge: 2...

Westjysk Filur

Westjysk Filur

Kender du Westjysk Filur, som vi har lavet på vores solbær likør? Du skal bruge: 3 cl solbær likør 3 cl vodka 12 cl appelsin juice Isterninger i glasset. Vodka og juice blandes. Til sidst hældes solbærlikøren forsigtigt ned med en ske langs glaskanten, så likøren...

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtage spændende nyheder, opskrifter og meget andet direkte ind i din indboks.

Tak for at tilmelde dig vores nyhedsbrev