YOUR CART

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Pomfritter af søde kartofler

Pomfritter af søde kartofler

6. januar 2023 | Eddike

Skræl de søde kartofler og skær dem i stave, så de bliver til pomfritter.

Vend pomfritterne i olivenolie og drys dem med timian salt.

De søde kartofler kommes nu på en bageplade med bagepapir.

Pomfritterne tilberedes i ovnen ved 180 grader i ca 25 min.

Pomfritterne tages nu ud af ovnen og pensles med brændenælde eddike på alle flader.

Pomfritterne skal nu i ovnen igen i ca. 15 minutter. Vend dem gerne forsigtigt undervejs, og hold øje med de ikke får for meget. Hvis pomfritterne ikke er helt sprøde kan du evt. sætte ovnen på grill de sidste 2-3 minutter.

Inden servering drysses de søde kartoffel-fritter med timian salt.

Her serveret med avokado-dip.

Velbekomme 😋

Du kan finde brændenældeeddike her og timiansalt her.

Søde kartoffelfritter

Flere spændende opskrifter

Salat med rabarber eddike

Salat med rabarber eddike

Vores nye Rabarber Eddike er en frisk og syrlig smagsoplevelse, perfekt til sommerens retter. Fremstillet af lokalt dyrkede rabarber uden tilsætningsstoffer, tilbyder denne eddike en naturlig sødme, der løfter både salater, marinader, desserter og cocktails. Ideel for...

Kærnemælkshorn med kvædekompot

Kærnemælkshorn med kvædekompot

Kombinationen af det let syrlige kærnemælkshorn og den krydrede kvædekompot skaber en harmonisk smagsoplevelse. Hornene tilføjer en sprød tekstur, der komplimenterer den bløde konsistens af kompotten. Kærnemælkshorn med kvædekompot Ingredienser: 500 gram hvedemel 175...

Blomkålsris med solbæreddike

Blomkålsris med solbæreddike

Blomkålsris med Solbæreddike - En let og smagsfuld favorit! Forkæl dig selv med vores blomkålsris, delikat revet og forfinet med et strejf af vores solbæreddike. Den friske, syrlige smag af solbær giver et eksklusivt twist til dette lette alternativ til traditionelle...

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtage spændende nyheder, opskrifter og meget andet direkte ind i din indboks.

Tak for at tilmelde dig vores nyhedsbrev