YOUR CART

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Saltbagt selleri stegt med Mælkebøtte eddike

Saltbagt selleri stegt med Mælkebøtte eddike

1. februar 2021 | Eddike

Har du prøvet saltbagt selleri?

Ellers finder du en opskrift her på saltbagt selleri stegt med Mælkebøtte eddike. Det er supernemt og smager himmelsk.

Saltbagt selleri stegt med eddike.

  • Knoldselleri
  • Groft salt
  • Olivenolie
  • 1 tsk. honning
  • 1,5 tsk. mælkebøtte eddike
  • 1 fed hvidløg finthakket
  • ½ tsk. frisk timian
  • Friskkværnet peber.

Sellerien vaskes og gnubbes med salt. Sættes i salt i ovnfast fad og bages ved 180 gr i 1,5 time.

Skæres i både og steges i olivenolie ved middelvarme til de får en stegeskorpe.

Rør en marinade af honning, mælkebøtte eddike, hvidløg, timian og peber. Pensles over lige inden servering.

Velbekomme!

Du kan købe mælkebøtte eddike her.

Saltbagt selleri stegt med mælkebøtte eddike

Flere spændende opskrifter

Bagte tomater med burrata

Bagte tomater med burrata

Bagte tomater med burrata er en lækker og enkel ret, der består af lune, smagfulde tomater og en cremet burrata ost. Øl eddike er med til at give retten en helt unik og enestående smagsoplevelse. Retten er perfekt som en forret, en snack eller på tapasbordet Du skal...

Nektarin salat med øl eddike

Nektarin salat med øl eddike

Nektarin salat med øl-eddike dressing. Nyd sommerens friske smage med vores Nektarin Salat med Øl Eddike. En harmonisk blanding af saftige nektariner og vores unikke øl eddike skaber en forfriskende smagsoplevelse, der får dine smagsløg til at synge. Du skal bruge: 2...

Westjysk Filur

Westjysk Filur

Kender du Westjysk Filur, som vi har lavet på vores solbær likør? Du skal bruge: 3 cl solbær likør 3 cl vodka 12 cl appelsin juice Isterninger i glasset. Vodka og juice blandes. Til sidst hældes solbærlikøren forsigtigt ned med en ske langs glaskanten, så likøren...

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtage spændende nyheder, opskrifter og meget andet direkte ind i din indboks.

Tak for at tilmelde dig vores nyhedsbrev