YOUR CART

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Stegte champignon

Stegte champignon

29. juni 2023 | Eddike

Stegte champignon

Er du også til nemt og hurtigt tilbehør til aftensmaden, der samtidig smager så fulgene synger?
Så får du her opskriften på champignon stegt i øl eddike.

400-500 gram champignon (skæres i halve eller kvarte, hvis de er store)
1 spsk smør
2 fed hvidløg
4 spsk øl eddike
Friskhakket persille
Salt

Steg de rengjorte champignon med finthakket hvidløg på en pande med lidt smør et par minutter.
Tilsæt nu 4 spsk. øl eddike og lad champignon simre i eddiken i 5-7 minutter. Tilføj lidt salt.
Inden servering drysses med friskhakket persille.
De smagfulde champignon kan også bruges som en ret på tapas bordet eller som en lille appetizer.

Velbekomme

Du kan købe øl eddike her.

Stegte champignon

Flere spændende opskrifter

Bagte tomater med burrata

Bagte tomater med burrata

Bagte tomater med burrata er en lækker og enkel ret, der består af lune, smagfulde tomater og en cremet burrata ost. Øl eddike er med til at give retten en helt unik og enestående smagsoplevelse. Retten er perfekt som en forret, en snack eller på tapasbordet Du skal...

Nektarin salat med øl eddike

Nektarin salat med øl eddike

Nektarin salat med øl-eddike dressing. Nyd sommerens friske smage med vores Nektarin Salat med Øl Eddike. En harmonisk blanding af saftige nektariner og vores unikke øl eddike skaber en forfriskende smagsoplevelse, der får dine smagsløg til at synge. Du skal bruge: 2...

Westjysk Filur

Westjysk Filur

Kender du Westjysk Filur, som vi har lavet på vores solbær likør? Du skal bruge: 3 cl solbær likør 3 cl vodka 12 cl appelsin juice Isterninger i glasset. Vodka og juice blandes. Til sidst hældes solbærlikøren forsigtigt ned med en ske langs glaskanten, så likøren...

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtage spændende nyheder, opskrifter og meget andet direkte ind i din indboks.

Tak for at tilmelde dig vores nyhedsbrev