YOUR CART

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Stegte champignon

Stegte champignon

29. juni 2023 | Eddike

Stegte champignon

Er du også til nemt og hurtigt tilbehør til aftensmaden, der samtidig smager så fulgene synger?
Så får du her opskriften på champignon stegt i øl eddike.

400-500 gram champignon (skæres i halve eller kvarte, hvis de er store)
1 spsk smør
2 fed hvidløg
4 spsk øl eddike
Friskhakket persille
Salt

Steg de rengjorte champignon med finthakket hvidløg på en pande med lidt smør et par minutter.
Tilsæt nu 4 spsk. øl eddike og lad champignon simre i eddiken i 5-7 minutter. Tilføj lidt salt.
Inden servering drysses med friskhakket persille.
De smagfulde champignon kan også bruges som en ret på tapas bordet eller som en lille appetizer.

Velbekomme

Du kan købe øl eddike her.

Stegte champignon

Flere spændende opskrifter

Kærnemælkshorn med kvædekompot

Kærnemælkshorn med kvædekompot

Kombinationen af det let syrlige kærnemælkshorn og den krydrede kvædekompot skaber en harmonisk smagsoplevelse. Hornene tilføjer en sprød tekstur, der komplimenterer den bløde konsistens af kompotten. Kærnemælkshorn med kvædekompot Ingredienser: 500 gram hvedemel 175...

Blomkålsris med solbæreddike

Blomkålsris med solbæreddike

Blomkålsris med Solbæreddike - En let og smagsfuld favorit! Forkæl dig selv med vores blomkålsris, delikat revet og forfinet med et strejf af vores solbæreddike. Den friske, syrlige smag af solbær giver et eksklusivt twist til dette lette alternativ til traditionelle...

Lynstegt spidskål med mælkebøtteeddike

Lynstegt spidskål med mælkebøtteeddike

Oplev en hurtig og lækker ret med vores opskrift på lynstegt spidskål, hvor sprødheden af spidskål bliver fremhævet af den delikate smag fra vores mælkebøtte eddike. Den lette syre og blomsteragtige aroma skaber en smagsoplevelse, der vil fortrylle dine smagsløg. En...

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtage spændende nyheder, opskrifter og meget andet direkte ind i din indboks.

Tak for at tilmelde dig vores nyhedsbrev