Hold da (mælke)bøtte en spændende særling!

Hold da (mælke)bøtte en spændende særling!

⭐⭐⭐⭐⭐

Når vi springer ud i at smage dansk, så ved vi også, at der er mange utraditionelle og usædvanlige oplevelser i vente. Westjysk Smag holder til i – ja, Vestjylland – og her er det havens og nabohavernes frugter og blomster, der er sat i spil.

På bryggeriet i Skjern nyder man godt af at have en fredsskov som nabo, og her er der periodevist ligeså gult som i enhver græsplæne-forfængelig haveejers værste mareridt. Hos Westjysk Smag er den gule farve imidlertid med til at skabe forventningsmæssig kløe i produktionshænderne, for de gule mælkebøtter giver en likør på 14%, der ikke uforståeligt er ganske populær.

Duften er ikke rigtig som noget andet, vi har snuset op gennem en flaskehals, men den dækker over en rigtig skøn likør, der gemmer sig i de gullige hvidvins-kulørte dråber. Smagen er nem at gå til – charmerende og meget naturlig og ærlig. I munden oplever vi likøren som cremet, blød og fuld af både sødme og friskhed. Der er honning, der er blomster, der er sødme, der er sommer – det er ret specielt, og det er næsten umuligt at sætte i bås med andre likører, vi har smagt. Westjysk Smags Mælkebøttelikør er helt sin egen – og det kan vi kun være glade for.

Læs mere:

Køb mælkebøtte likør her: