YOUR CART

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Knuste kartofler med brændenælde eddike

Knuste kartofler med brændenælde eddike

5. juli 2023 | Eddike

Er du fan af sprøde og smagfulde kartofler?
Så skulle du prøve opskriften på knuste kartofler med brændenælde-eddike

Opskrift :

Kartoflerne koges med skræl til de er møre. Tilsæt kogevandet 1 tsk. salt.
Vandet hældes fra, og de kogte kartofler placeres på en bageplade med bagepapir.
Kartoflerne knuses med bunden af et glas, og pensles herefter med olie.
Bag nu kartoflerne 10 min ved 225 grader.
Kartoflerne tages ud af ovnen og pensles med brændenælde-eddike.
Bag nu kartoflerne i yderligere 10-15 min til de er sprøde. (Vær opmærksom på, at de ikke bliver for mørke)

Inden servering drysses de knuste kartofler med timian salt.
Velbekomme

Du kan købe brændenælde eddiken her.

Knuste kartofler med brændenælde eddike.

Flere spændende opskrifter

Bagte tomater med burrata

Bagte tomater med burrata

Bagte tomater med burrata er en lækker og enkel ret, der består af lune, smagfulde tomater og en cremet burrata ost. Øl eddike er med til at give retten en helt unik og enestående smagsoplevelse. Retten er perfekt som en forret, en snack eller på tapasbordet Du skal...

Nektarin salat med øl eddike

Nektarin salat med øl eddike

Nektarin salat med øl-eddike dressing. Nyd sommerens friske smage med vores Nektarin Salat med Øl Eddike. En harmonisk blanding af saftige nektariner og vores unikke øl eddike skaber en forfriskende smagsoplevelse, der får dine smagsløg til at synge. Du skal bruge: 2...

Westjysk Filur

Westjysk Filur

Kender du Westjysk Filur, som vi har lavet på vores solbær likør? Du skal bruge: 3 cl solbær likør 3 cl vodka 12 cl appelsin juice Isterninger i glasset. Vodka og juice blandes. Til sidst hældes solbærlikøren forsigtigt ned med en ske langs glaskanten, så likøren...

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtage spændende nyheder, opskrifter og meget andet direkte ind i din indboks.

Tak for at tilmelde dig vores nyhedsbrev