YOUR CART

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Pomfritter af søde kartofler

Pomfritter af søde kartofler

6. januar 2023 | Eddike

Skræl de søde kartofler og skær dem i stave, så de bliver til pomfritter.

Vend pomfritterne i olivenolie og drys dem med timian salt.

De søde kartofler kommes nu på en bageplade med bagepapir.

Pomfritterne tilberedes i ovnen ved 180 grader i ca 25 min.

Pomfritterne tages nu ud af ovnen og pensles med brændenælde eddike på alle flader.

Pomfritterne skal nu i ovnen igen i ca. 15 minutter. Vend dem gerne forsigtigt undervejs, og hold øje med de ikke får for meget. Hvis pomfritterne ikke er helt sprøde kan du evt. sætte ovnen på grill de sidste 2-3 minutter.

Inden servering drysses de søde kartoffel-fritter med timian salt.

Her serveret med avokado-dip.

Velbekomme 😋

Du kan finde brændenældeeddike her og timiansalt her.

Søde kartoffelfritter

Flere spændende opskrifter

Rodfrugter med graneddike

Rodfrugter med graneddike

Til rodfrugter med graneddike udvælger vi nøje sæsonens grøntsager. Sødme fra rodfrugterne kombineret med graneddikens karakteristiske syre skaber en uovertruffen smagsoplevelse. Prøv det nu og fordyb dig i smagens verden! Rodfrugter med graneddike: Rodfrugter f.eks....

Råstegte rødbeder med øl eddike

Råstegte rødbeder med øl eddike

Oplev en fantastisk smag med vores salat med råstegte rødbeder i øl eddike. De saftige rødbeder er omhyggeligt råstegt for at bevare deres naturlige sødme, mens øl eddiken tilføjer en lækker kompleksitet. En sprød og farverig salat, der forener smagsnuancer og bringer...

Solbærcocktail med appelsin

Solbærcocktail med appelsin

Vores solbærcocktail med et frisk pust af appelsin er en forfriskende smagsoplevelse, der kombinerer den dybe, frugtige smag af solbær med den livlige citrus fra appelsin. Denne cocktail er den perfekte blanding af sødme og syrlighed, der vil vække dine smagsløg og...

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtage spændende nyheder, opskrifter og meget andet direkte ind i din indboks.

Tak for at tilmelde dig vores nyhedsbrev