YOUR CART

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Råsyltede selleritern i brændenældeeddike.

Råsyltede selleritern i brændenældeeddike.

6. juli 2021 | Eddike

Er du vild med syrlige grøntsager, så kan vi helt klart anbefale denne opskrift med råsyltede selleritern.

Du skal bruge:

  • Knoldselleri tern 1×1 cm
  • Brændenældeeddike
  • Evt honning

Varm eddiken op og tilsæt evt. honning. Selleritern tilsættes og gryden tages af varmen og køles ned. Lad terningerne stå i minimum 2 timer. Eddiken hældes tilbage og kan bruges igen.

De råsyltede selleritern er nu klar til servering.

Du kan købe brændenældeeddike her.

Råsyltet selleritern

Flere spændende opskrifter

Rodfrugter med graneddike

Rodfrugter med graneddike

Til rodfrugter med graneddike udvælger vi nøje sæsonens grøntsager. Sødme fra rodfrugterne kombineret med graneddikens karakteristiske syre skaber en uovertruffen smagsoplevelse. Prøv det nu og fordyb dig i smagens verden! Rodfrugter med graneddike: Rodfrugter f.eks....

Råstegte rødbeder med øl eddike

Råstegte rødbeder med øl eddike

Oplev en fantastisk smag med vores salat med råstegte rødbeder i øl eddike. De saftige rødbeder er omhyggeligt råstegt for at bevare deres naturlige sødme, mens øl eddiken tilføjer en lækker kompleksitet. En sprød og farverig salat, der forener smagsnuancer og bringer...

Solbærcocktail med appelsin

Solbærcocktail med appelsin

Vores solbærcocktail med et frisk pust af appelsin er en forfriskende smagsoplevelse, der kombinerer den dybe, frugtige smag af solbær med den livlige citrus fra appelsin. Denne cocktail er den perfekte blanding af sødme og syrlighed, der vil vække dine smagsløg og...

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtage spændende nyheder, opskrifter og meget andet direkte ind i din indboks.

Tak for at tilmelde dig vores nyhedsbrev