Panna Cotta med Kvæde likør

Panna Cotta med Kvæde likør

Panna Cotta kvæde

Prøv vores præmierede kvæde likør til din panna cotta. Det kan anbefales!

Opskrift til 6 pers.

  • ½ l piskefløde
  • 1 vanilje stang
  • 75 g sukker
  • 3 blade husblas

Kvæde gele:

  • 1 dl kvædelikør
  • 2 blade husblas

Varm langsomt fløden op i en tykbundet gryde.

Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Tilsæt vaniljekorn og -stang samt sukker. Lad det koge ved svag varme og uden låg i ca. 15 min.

Læg imens husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Flyt gryden fra varmen, fjern vaniljestangen og tilsæt den udblødte husblas. Rør i cremen til husblassen er helt opløst.

Hæld cremen i 6 glas. Stil dem tildækket i køleskabet i mindst 4 timer eller til de er faste.

Udblød 2 blade husblas i koldt vand. Kom lidt af kvædelikøren i en lille gryde og smelt husblassen her i. Tag gryden af varmen og hæld det sidste likør i. Afkøl lagen i 5-10 min.

Fordel likør lagen over den stivnede fløde og sæt glassene på køl i 2 timer, så lagen bliver til gelé.

Velbekomme!

Du kan købe kvæde likøren her.