YOUR CART

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Råsyltede selleritern i brændenældeeddike.

Råsyltede selleritern i brændenældeeddike.

6. juli 2021 | Eddike

Er du vild med syrlige grøntsager, så kan vi helt klart anbefale denne opskrift med råsyltede selleritern.

Du skal bruge:

  • Knoldselleri tern 1×1 cm
  • Brændenældeeddike
  • Evt honning

Varm eddiken op og tilsæt evt. honning. Selleritern tilsættes og gryden tages af varmen og køles ned. Lad terningerne stå i minimum 2 timer. Eddiken hældes tilbage og kan bruges igen.

De råsyltede selleritern er nu klar til servering.

Du kan købe brændenældeeddike her.

Råsyltet selleritern

Flere spændende opskrifter

Kærnemælkshorn med kvædekompot

Kærnemælkshorn med kvædekompot

Kombinationen af det let syrlige kærnemælkshorn og den krydrede kvædekompot skaber en harmonisk smagsoplevelse. Hornene tilføjer en sprød tekstur, der komplimenterer den bløde konsistens af kompotten. Kærnemælkshorn med kvædekompot Ingredienser: 500 gram hvedemel 175...

Blomkålsris med solbæreddike

Blomkålsris med solbæreddike

Blomkålsris med Solbæreddike - En let og smagsfuld favorit! Forkæl dig selv med vores blomkålsris, delikat revet og forfinet med et strejf af vores solbæreddike. Den friske, syrlige smag af solbær giver et eksklusivt twist til dette lette alternativ til traditionelle...

Lynstegt spidskål med mælkebøtteeddike

Lynstegt spidskål med mælkebøtteeddike

Oplev en hurtig og lækker ret med vores opskrift på lynstegt spidskål, hvor sprødheden af spidskål bliver fremhævet af den delikate smag fra vores mælkebøtte eddike. Den lette syre og blomsteragtige aroma skaber en smagsoplevelse, der vil fortrylle dine smagsløg. En...

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Få spændende nyheder fra Westjysk Smag

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtage spændende nyheder, opskrifter og meget andet direkte ind i din indboks.

Tak for at tilmelde dig vores nyhedsbrev