Nyd en smagsoplevelse ud over det sædvanlige med vores broccolisuppe med brændenælde eddike. Denne lækre suppe kombinerer den fyldige smag af frisk broccoli med et strejf af lokalt fremstillet brændenælde eddike, der tilfører en syrlighed og dybde til hvert skefuld. Vores suppe er den perfekte måde, at forkæle dine smagsløg med ægte vestjysk kvalitet.
Broccolisuppe 4 pers
- 600g broccoli
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- 2 spsk. olivenolie
- 1 L oksebouillon
- 1½ spsk. mascarpone ost
- 1 spsk. brændenælde eddike
- 2 spsk. farin
- Karry, salt og friskkværnet peber
Pynt
- Råsyltede selleri tern
Løg og hvidløg snittes fint.
Hæld olivenolie i en gryde, tilsæt løg og hvidløg og brun dem godt af.
Broccoli skæres i grove tern og steges i et par minutter, til den tager farve.
Tilsæt bouillon og kog det i ca. 20 min, til broccolien er mør.
Tilsæt mascarpone og kog i et par minutter.
Blend suppen og tilsæt brændenælde eddike og farin.
Smag til med karry, salt og peber.
Server suppen rygende varm med råsyltede selleri tern.
Find opskriften på råsyltede selleritern her:
Velbekomme.
Du kan købe brændenælde eddike her.